Holdvilág-bál

Az idei Holdvilág-bál november 25-én került megrendezésre, ahol számos program várta a diákokat.

Nagy népszerűségnek örvendett többek között a Speed dating, ahol két sorban elhelyezett padokon ültek fiúk és lányok. Mindössze két perc állt rendelkezésükre megismerni egymást, és amint letelt ez az idő, a fiúk arrébb csúsztak, és kezdődhetett az új beszélgetés. Akik esetleg nem találták a közös hangot a partnerükkel, kis kártyás kérdéseket kaptak, amiket feltehettek egymásnak.

Ez után következett a tombola. A szelvényeket a sorsolás előtt lehetett megvásárolni, és a szerencsés számot választó tanulók nyerhettek totrát, sütit, illatgyertyákat, és egyéb apróságokat. Mindezek közben folyamatosan zajlottak a póker és bang partik, amelyek az egész bál alatt elérhetőek voltak.

A bál következő programja a bálkirálynő-bálkirály választás volt, ahol egy internetes szavazás alapján eldőlt, hogy az idei bálkirály Szuhács Bálint, a királynő pedig Fehér Fanni lett. Ez úton is gratulálunk nekik.

Az eredmény kihirdetése után a pár Ed Sheeran – Perfect című zenéjére eltáncolta közös keringőjét. Ez után több pár is csatlakozott hozzájuk és együtt táncoltak tovább.

Szerintem ez egy tökéletes bál volt, rengeteg élménnyel és szórakozással.

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.