A február 17-én megrendezett retro témájú farsang során számos élvezetes program várta a diákokat. Nagy népszerűségnek örvendett a székfoglaló, ahol a diákok körberakott székek megszerzéséért versengtek zenére. 

Ezután következett a Speed dating, ami úgy zajlott, hogy két sorban elhelyezett padokon ültek fiúk és lányok. Mindössze két perc állt rendelkezésükre megismerni egymást, és amint letelt ez az idő, a fiúk arrébb csúsztak, és kezdődhetett az új beszélgetés. Akik esetleg nem találták a közös hangot a partnerükkel, kis kártyás kérdéseket kaptak, amiket feltehettek egymásnak.

Mindeközben végig lehetett karaokezni és Just dancelni. Később egy szórakoztató disco vette kezdetét színes fények és szuper zene közepette. 

A programokat színesítette a retro kvíz, melynek során régi időkkel és sztárokkal kapcsolatos online kérdéseket kaptak a résztvevők.

Több tanuló is beöltözött, így vicces volt a folyosón retro rocksztárokba botlani. A  jelmezverseny nyertesei végül Kóti Alíz és Ujfalusi Réka lettek, akik a szettjükkel taroltak a versenyen. 

Az iskola gyönyörű fényekkel volt megvilágítva, amitől mindenki nagyszerű hangulatba kerül.

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.